Skal du bygge nytt hus?

Skal du bygge nytt hus? Hvis du velger Helgheim Bygg AS som entreprenør kan du være trygg på at du får kvalitet i alle ledd. Vi hjelper deg igjennom hele byggeprosessen fra første spade-tak og helt frem til nøkkelferdig hus. Å bygge nytt hus trenger ikke være en langvarig anstrengelse. Det er din jobb å vite hva du vil ha. Det er din boligdrøm som skal realiseres. Derfor er det viktig å velge en kvalitetsbevisst entreprenør som hjelper deg igjennom hele prosessen. Ønsker du arkitekttegnet bolig eller ferdighus fra katalog? Med Helgheim Bygg på laget velger du helt fritt. Ta kontakt for en hyggelig boligprat.

Det er mange grep man kan gjøre for å spare inn kostnader i en byggeprosess, men å gå på kompromiss med kvalitet er ikke et av dem. Derfor har vi samarbeidspartnere vi kjenner og samarbeider godt med. Sammen sørger vi for at din boligdrøm blir til virkelighet. Som en liten og uavhengig leverandør er vi fleksible og tilpasningsdyktige. Vår jobb er å spille på lag med deg så din boligdrøm blir virkelig.

Oppføring av enebolig med sokkelleilighetOppføring av ny enebolig med utleieenhetNy enebolig under ferdigstilling

 

 • Vi gir deg et detaljert pristilbud på prosjektet.
 • En fastpris og en fast prosjektleder.
 • Ingen overraskelser, bare godt håndverk.

Vel utført håndverk er en fryd for øyet og en god-følelse ved endt arbeidsdag. Denne følelsen ønsker vi å overlate til deg når arbeidet er utført. Med oss på laget er ditt drømmehus i trygge hender.

Ta kontakt!

 

Kostnader ved oppføring av ny enebolig

Når man skal bygge seg nytt hus er det mange ting å ta stilling til. Det kan virke overveldende, men det er ingen grunn til panikk. Vi og mange andre dyktige leverandører i bransjen vil hjelpe deg igjennom prosessen. Det første og viktigste du må ta stilling til er finansiering og budsjett. Når man skal bygge ny bolig er det viktig med gode budsjetter. Stort sett alle kostnader kan og bør avklares på forhånd. Start derfor med de punktene som legger de første føringene. Dette er som regel kjøp av tomt, grunnarbeid, kommunale avgifter, søknad og arkitekt, tilknytning til offentlige tjenester (vei, vann, kloakk og strøm). I denne fasen kan det være en god idé å involvere fagfolk, for å sikre at man har husket alle nødvendige punkter.

Når første del av budsjettet er på plass (generelle kostnader, tomt og grunnarbeid) får du oversikt over hvor mye du kan bruke på nytt hus. Nå starter arbeidet med å finne ditt drømmehus som får plass i ditt budsjett. Nå kan du tegne, tilpasse og innhente tilbud. Dette kan du gjøre hos din favoritt hus-leverandør som f.eks. Fiskarhedenvillan eller i samarbeid med arkitekt og entreprenør.

Avslutningsvis tar du stilling til eventuelle tilvalg til din nye bolig. Dette gjelder materialvalg, kvalitet i finish og inventar. Hvordan type kjøkkeninnredning og hvitevarer, eller fliser på badet. Hvordan downlights og hvordan ytterdør. Alle punkter som har betydning for total kostnad, men også for resultatet.

Vi tilbyr totalentreprise, fra første spade-tak til innflytningsklar bolig, i et enkelt og oversiktlig tilbud. Enten du har funnet deg kataloghus eller tegnet din drømmebolig selv. Vi vil gjerne bygge din nye bolig!

 

Ting å tenke på når du skal bygge nytt hus

Selv om det er stor variasjon mellom ønsker og tilvalg så er det noen ting alle må tenke på når man skal bygge nytt hus. For uten om smak, arkitektur, romløsning og farger kan man nevne kjøkkeninnredning, ildsteder, bad og parkeringsplass. Vi gjør som du vil, derfor har vi forenklet denne listen litt og tatt med hovedpunktene som omfattes i våre totalentrepriser.

Totale kostnader når man bygger ny bolig varierer mye fra prosjekt til prosjekt. Normalt koster totalentreprise på oppføring av enebolig i mellom 1 500 000 kr og 4 500 000 kr. Dette inkluderer ikke kjøp av tomt, gravearbeid eller selve huset. De fleste har fått pris på tomt, tomtarbeid og selve huset før vi gir tilbud på entreprise.

Tilbud på totalentreprise inkluderer som regel:

 • Rigg, drift og avfallshåndtering (til godkjent mottak)
 • Betong/Støpearbeid
 • Oppføring av boligen
 • Prosjektledelse og samkjøring av leveranser
 • Malearbeider
 • Elektrisk installasjon
 • VVS installasjon
 • Ventilasjon
 • Flislegger og murarbeid
 • Montering av ønsket innredning og ferdigstilling
 • Etterkontroll og justeringer
 • Servicebil, nødvendig for utførelse av avtalt oppdrag
 • Nødvendige materialer for utførelse av avtalt oppdrag
 • Nødvendig stillas, verktøy og utstyr for utførelse av avtalt oppdrag

I tillegg kommer gjerne oppføring av garasje. Det er helt opp til deg hva du ønsker inkludert i vår totalentreprise. Har du hus, men ønsker ny garasje? Her kan du lese om våre garasjer.

I noen tilfeller gir vi også pris oppføring av bolig alene. (Kun tømrerarbeid) Typisk i tilfeller der kunden selv eller husleverandør er ansvarlig for entreprisen/styrer prosjektet. Er du prosjektleder på større eiendomsprosjekter og søker dyktig samarbeidspartner på oppføring av ene og tomannsboliger vil vi gjerne høre fra deg.