Oppføring av ene- og tomannsboliger

Vi har god erfaring med oppføring av nye boliger. God planlegging og høy gjennomføringevne sørger for at du slipper dyre overraskelser og irriterende forsinkelser. Få fastpris på din boligdrøm og la oss realisere den. Vi leverer totalentreprise fra første spadetak til nøkkelferdig og innflytningsklar bolig. Med erfarne fagfolk, trygge og solide underleverandører og kjente produkter sikrer vi kvalitet i alle ledd. Hos oss får du en problemfri reise til din nye bolig. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på din boligdrøm.

Bad og våtrom

En av våre mange lidenskaper er bad. Boligens eget lille smykke, et rom alle har et forhold til. Det er mye glede i et flott bad. Bred faglig kompetanse igjennom hele prosessen skaper trygghet, bedre løsninger og gode resulater. Fra start til ferdig – med oss på laget er ditt bad i trygge hender.

 Renovering

Bor du i en eldre bolig å skulle gjerne fornyet ett rom eller to? Kanskje hele boligen? Vi hjelper deg! En oppgradering til nyere standard kan ha mye å si på boligens verdi, inneklima og livskvalitet. Ved en gratis befaring får du komplett detaljert tilbud på dine planer, faglige råd og nyttige tips om verdifulle tiltak. Bildene under er fra restaurering etter brann. Boligen i Telemark er på over 400 m2, med blant annet 3 bad, vaskerom, 6 soverom og 3 stuer.


Garasje og carport

Skal du bygge ny garasje? Spør oss om tilbud. Vi har god erfaring med oppføring av garasjer og vi tilbyr totalleveranse tilpasset dine behov. Enten du ønsker isolert dobbelgarasje med varme, lader til elbil og stor sportsbod eller om planen er en rimelig og praktisk carport. Med Helgheim Bygg som oppdragstaker er din garasjedrøm i gode hender.

Arkitekttegnet carport ferdigstiltCarport med sportsbodHelgheimbygg ferdigstiller carportFerdigstilt carport bakside

Yttertak

Enten du skal legge takplater, shingel eller takstein. Bygge nytt eller vedlikeholde. Vi kan hjelpe. Vi har god erfaring med yttertak. Med fastpris på hele jobben og dyktige fagfolk i arbeid er du trygg på et godt resultat.

 

Bytte kledning og etterisolere

Riving av gammel kledningVindsperre på før ny kledningHelgheim Bygg AS På med ny kledningFerdigstilling bytte av kledning

 

Terrasse, veranda og pergola

Skal du bygge ny terrasse, eller trenger du å pusse opp en du allerede har? Spør oss om tilbud. Vi bygger ny terrasse tilpasset dine behov. Enten du ønsker en enkel platting, en flott pergola eller en stor terrasse i andre etasje. Vi gir deg en fastpris på hele jobben. Oversiktlig, trygt og enkelt.

ferdig bygget terrasseNy terrasse ferdigNy terrasse i solaFerdigstilling av ny terrasse

Tilbygg og påbygg

Ønsker du plass til ett ekstra soverom, et ekstra bad eller større inngangsparti? Vi hjelper deg å realisere boligdrømmen. Fra og med planlegging til ferdig utført arbeid. Med Helgheim Bygg får du den beste løsningen basert på dine ideer og ønsker. Klikk HER for å lese mer om tilbygg og påbygg. 

 

Få et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt!

Ta kontakt